طلا و ضرر و زیان آن برای بدن انسان

طلا و ضرر و زیان آن برای بدن انسان

30 فروردین 1400 6,030 بازدید

مضرات استفاده طلا برای مردان

 

طبق بررسی‌های متعدد صورت گرفته، تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان بیشتر از زن‌هاست. این درحالی است که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود. به طور طبیعی با افزایش شمار گلبول‌های سفید، فضا برای گلبول‌های قرمز خون کم‌شده و تعداد آنها به طور محسوسی کاهش پیدا می‌کند. در واقع استفاده از طلا در مردان باعث برهم خوردن تعادل میان گلبول‌های سفید و قرمز خون می‌شود. همین امر باعث بروز کم‌خونی در مردان و از سوی دیگر باعث ایجاد سرطان‌خون شده که همگی بر اثر اختلال در گلبول‌های بدن مردان ایجاد می‌شود.
اما در اینجا شاید این سوال ذهن شما را مشغول کند که پس چرا زنان میتوانند از طلا استفاده کنند؟ اگر طلا روی تعادل گلبولهای بدن مردان تاثیر می‌گذارد، پس زنان هم نباید از این امر مستثنا باشند. مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده، نشان می‌دهند تفاوت‌هایی جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوی اشعه‌هایی است که از پوست بدن رد شده و روی گلبول‌های بدن تاثیر می‌گذارد. این مساله در مورد مردان کاملا صدق می‌کند ولی در زنان خیر. در زنان بین لایه پوست و گوشت، یک لایه چربی وجود دارد اما در مردان این لایه وجود نداردهمین لایه محافظ چربی است که همانند سدی محکم مانع از رسیدن اشعه‌های مضر طلا به بدن زنان می‌شود.دلیل دیگری که از اهمیت زیادی هم برخوردارست، تاثیر منفی اشعه‌های فلز طلا روی هورمونهای جنسی مردان است. استفاده از طلا توسط مردان باعث بروز اختلالات هورمونی شده و ناباروری را در مردان ایجادمیکند. وقتی صحبت از طلا به میان می‌آید، همه جواهرات ساخته شده از آن را در برمی‌گیرد. زنجیر طلا، انگشتر طلا، حلقه طلا، بند ساعت و حتی عینک طلا و حتی سروکار داشتن با طلا و طلاسازی هم می‌تواند برای مردها مشکل ایجاد کند. فرقی هم نمیکند مدت کوتاهی با این طلا در ارتباط باشید یا طولانی.     

 

 

 

 

نقش طلا در سلامتی بدن انسان

 

طلا فلزی است گرانبها كه در صنايع گوناگون ، علم پزشكی و داروسازی كاربردهای متعددی دارد . شايد باوراينكه می توان از آن در علم پزشكی و تهيه داروها بهره جست كمي مشكل باشد . امروزه محققين در پی يافتن كاربردهای جديد با اثرات مضر كمتر در بدن انسان و صرفه اقتصادی در ساخت توليدات پزشكی هستند و تا حدی نيز در اين راه به موفقيت هايی دست يافته اند به طوری كه از طلا در درمان سرطان با استفاده از خاصيت ضد تومور آن، براي روكش دندان ونيز به عنوان ردياب زيستی جهت ارسال دارو به محل مورد نظر و.... استفاده مي كنند.  طلا از ديرباز در رابطه با سلامت انسان نقش با اهميتی داشته است و دانشمندان مختلف ايرانی نيز در مورد خواص درمانی طلا بسيار سخن گفته اند، از جمله آن ها مي توان به اين اشاره كرد كه:طلا فلزی است دارای طبيعت گرم و تر، به دل نيرو بخشيده و اگر با آن بر روی پوست داغ زنند عفونتی را به دنبال نداشته و نيز ذكر شده كه سرمه كشيدن با ميل طلا فوائد زيادي دارد (كانی شناسی در ايران قديم به نقل از سرالاسرار ابن سينا و الجماهر فی معرفه الجواهر ابوريحان). پزشكان ژاپنی نيزعقيده داشتند كه اگر طلا را گرم كنند و به يكباره در آب سرد فرو برند، باخوردن اين آب امراض بدن برطرف شده و شادابی روح را در پی دارد.

 

 

 

 

حساسست پوست های مختلف به بدلیجات

 

نیکل به طور رایج در ساخت بسیاری از زیورآلات و بدلیجات مورد استفاده قرار می گیرد. در زیورآلاتی که زیاد گران قیمت نمی باشند، فلز نیکل به عنوان فلز پایه استفاده شده و سپس از فلز طلا و یا نقره به عنوان روکش استفاده می شود. بسیاری از مردم تصور می کنند به طلا یا نقره حساسیت داشته در حالیکه در حقیقت به نیکل آلرژی دارند.اگر از فلز نیکل به مقدار اندک هم در زیورآلات و بدلیجات استفاده شده باشد، در افراد مستعد به بروز بیماری های آلرژیک، همان مقدار اندک نیز می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک در فرد شود. البته باید به خاطر داشت استفاده از فلز نیکل در گوشی تلفن همراه، عینک، سکه ها، زیپ ها، کمربند و سگک ها و یا کلیدها نیز ممکن است استفاده شده باشد

 

 

 

 

علائم حساسیت یا آلرژی به زیورآلات و بدلیجات

 

در افراد مبتلا به آلرژی به زیور آلات و بدلیجات (بخصوص فلز نیکل)، بیماری درماتیت (ویا اگزما) در نواحی از پوست که در مجاورت با فلز حاوی نیکل بوده است، ایجاد می گردد شایع ترین نواحی ایجاد واکنش های آلرژیک به زیورآلات، لاله گوش (استفاده از گوشواره)، انگشتان (استفاده از انگشتر و حلقه)، دور گردن (استفاده از گردنبند) می باشند.در صورت حساسیت و آلرژی به زیورآلات نواحی نامبرده شده دچار خارش، قرمزی و خشکی و احتمال دارد این واکنش ها با ایجاد تاول (درماتیت حاد) همراه باشند.  همچنین در اثر مجاورت طولانی مدت با فلز بکار رفته در زیورآلات و بدلیجات، پوست در ناحیه تماس ممکن است ضخیم و تیره رنگ (درماتیت مزمن) شود.

 

 

مطالب مرتبط